Misschien heb je al eens gehoord over Dapoxetine, misschien ook niet. Hoe dan ook kom je er in dit artikel meer over te weten. In de basis is het een stof, maar er wordt ook een middel verkocht onder dezelfde naam. Dat is wat verwarrend, maar gebeurt vaker bij dit soort middelen. Dapoxetine is een middel om je orgasme mee uit te stellen, maar ook bij erectiemiddelen kan het voorkomen dat je een medicijn vindt onder een naam die hetzelfde is als de werkzame stof die ook weer in andere middelen kan zitten.

Wat doet Dapoxetine?

Dapoxetine is wat dat betreft eenvoudig. Het is een naam voor een middel en de naam voor de werkzame stof tegelijkertijd. Dapoxetine is dus een orgasmeuitsteller. Als je als man vroegtijdig klaarkomt op regelmatige basis, zou je dit middel kunnen overwegen. Je kunt dan langer doorgaan zonder dat je klaarkomt. En het is natuurlijk bij veel mannen zo dat ze na hun orgasme niet door kunnen. Met dit middel kun je dus langer doorgaan. Wie weet is je partner daar wel blij mee, ook als je niet regelmatig vroeg klaarkomt. Dapoxetine kun je op recept verkrijgen.

Bijwerkingen

Dat is niet voor niets, want Dapoxetine heeft ook allerlei bijwerkingen. Maar vooral kan het gevaarlijk zijn om Dapoxetine te gebruiken in combinatie met andere medicijnen of met alcohol. Daarom moet je opletten als je dit middel op de een of andere manier hebt zonder recept. Combineer het niet met alcohol en lees de bijsluiter als je andere medicijnen gebruikt om gevaarlijke situaties te voorkomen. De ironie wil ook dat één van de bijwerkingen is dat je minder zin in seks hebt. Daarnaast kun je last hebben van misselijkheid, diarree en hoofdpijn.

Erectiemiddel en orgasmeuitstelmiddel in één

Je kunt ook overwegen om Super P Force te gebruiken. Dit is weer een ander middel waar dapoxetine in zit. Maar niet alleen zit er dapoxetine in, er zit ook sildenafil in. Sildenafil is een stof die in veel erectiemiddelen gebruikt wordt. Het is een PDE-5 remmer die ervoor zorgt dat bloed eenvoudiger naar de penis stroomt. Als je dan een klein beetje opgewonden raakt, kun je al een erectie krijgen. Sildenafil wordt voornamelijk gebruikt als stof voor erectiemiddelen, maar in Super P Force wordt het dus gecombineerd met dapoxetine.

Dat betekent dat je met dit middel niet alleen je orgasme uit kunt stellen, maar ook nog eenvoudiger een erectie krijgt en behoudt. Het bloed stroomt gemakkelijker naar de penis en je stelt je orgasme uit tegelijkertijd. Zo kun je een lange sessie in bed goed volhouden zonder klaar te komen of je erectie kwijt te raken. Zorg er wel voor dat je goed de bijsluiter leest en het middel niet combineert met gevaarlijke medicijnen of alcohol. Gebruik dit middel ook niet te vaak of te veel.